Voortgang bouw CottagePark

De bouw van het project CottagePark te Waddinxveen verloopt volgens planning. Na de uitvoering van het Niet Gesprongen Explosieven Onderzoek, het bouwrijp maken van de locatie en de vooraanleg door de nutspartijen, is er afgelopen zomer gestart met het heiwerk. Half oktober is er door aannemer Kroon & de Koning uit Zwijndrecht gestart met het plaatsen van de prefab betonnen casco’s. De komende weken worden er dagelijks elementen aangevoerd en op de bouw gemonteerd. Zodoende zullen de geraamten van de grond gebonden woningen aan het eind van het jaar al goed zichtbaar zijn.

CottagePark is een gezamenlijke ontwikkeling van Kroon & de Koning en NU Projectontwikkeling. Het project bestaat uit eengezinswoningen, herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Ook zitten er in het project koopappartementen en (deels sociale) huurappartementen. Alle koopwoningen zijn verkocht.

De oplevering van de eerste woningen wordt verwacht vanaf Q3 2022. De start van de verhuur van de huurappartementen zal aan het eind van 2022 aanvangen. Circa 6 maanden voor start verhuur zullen de contactgegevens van de verhuurmakelaar(s) worden gecommuniceerd.