Nieuws

Binnenkort start verhuur Caland Dock

Caland Dock is bijna klaar. In het gezellige, upcoming stadsdeel Laakhaven in Den Haag worden 5 prachtige appartementengebouwen ontwikkeld. NU Projectontwikkeling realiseert hiermee een breed aanbod van huurappartementen; van hippe 1-kamer-studio’s tot 4-kamer appartementen. Woonoppervlakten van ca. 29 tot wel 116m² vanaf €655,- per maand.

 

Artikel VG Visie

​Den Haag heeft weinig geheimen voor Edwin Jansen en Michel Zaadhof, twee van de partners van NU Projectontwikkeling. Ze kennen de plekken en de mensen die daar wonen, werken en leven. Dan komt het gesprek over de stad al snel op gang en worden mooie ideeën geboren. Die vervolgens uitmonden in tastbare projecten die Den Haag verder brengen. Een gesprek met twee enthousiaste stadmakers.

Start verkoop Hof van Spalier

Zaterdag 15 juni a.s. krijgen geïnteresseerden als eerste de kans om nader kennis te maken met Hof van Spalier. 

Noodlottig ongeval op bouwplaats

Ons bereikte het onvoorstelbaar droevige bericht dat door een ongeval op de bouwplaats van ons project aan de 1e Lulofsdwarsstraat in Den Haag, gisteren een 24-jarige kraanmachinist van MPL aan zijn verwondingen is overleden. 

Het Boegbeeld

Het Boegbeeld op Scheveningen betreft binnen NU Projectontwikkeling een veelzijdige en allesomvattende ontwikkeling op een zeer markante en herkenbare plek op Scheveningen. Op, naast en achter het bekende restaurant Weduwe van der Toorn aan de Treilerdwarsweg wordt het nieuwe pronkstuk van Scheveningen gerealiseerd: Het Boegbeeld.