Nieuws

​Start bouw Calandkade

Vandaag is de start van de bouw van herontwikkeling van de Calandkade begonnen. De eerste paal is vanochtend geboord; in totaal komen er 619 palen van circa 20 meter lang.

​NU Projectontwikkeling ontwikkelt 550 woningen in Laakhaven-West Den Haag

Na de succesvolle ontwikkeling en realisatie van 611 woningen, winkels, bedrijfsruimten en een parkeergarage, heeft NU Projectontwikkeling in samenwerking met Kampman Architecten en Stebru Bouw de volgende fase ontwikkeld bestaande uit 5 gebouwen met 550 woningen, drie parkeergarages en ca. 1125 m2 commerciële ruimte (inclusief horeca). Hierdoor is NU Projectontwikkeling verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van 1.161 woningen in Laakhaven-West te Den Haag.
 

NU Projectontwikkeling realiseert appartementen in Den Haag Centrum

Met de aankoop van een voormalig bedrijfspand in de Lange Lombardstraat komt NU Projectontwikkeling tegemoet aan de vraag naar appartementen in het Centrum van Den Haag.

​Landgoedproject De Loet in programma Woontips op RTL4

Het bijzondere project De Loet, waarbij het monumentale paviljoen op het landgoed in Castricum wordt getransformeerd naar 17 woningen en 5 nieuwe vrijstaande villa’s, werd afgelopen zaterdag in het programma Woontips op RTL4 uitgelicht. 

NU gaat ook in Plaspoelpolder een groot project ontwikkelen

Na de succesvolle ontwikkeling van het Waldo City project in Laakhaven-West (Den Haag), zal NU Projectontwikkeling dit woonconcept ook realiseren in de Plaspoelpolder in Rijswijk (ZH). In de komende jaren zal gefaseerd minimaal 95.000 m² aan woningen (80%) en bedrijfsruimten (20%) worden ontwikkeld.