Viering hoogste punt De Korboot Scheveningen

Op een stralende en zonovergoten dag is woensdagmiddag 23 augustus jl. op informele wijze en onder het genot van door NU Projectontwikkeling aangeboden frites & snacks van een patatwagen, met de vakmensen van Stebru en haar onderaannemers het bereiken van het hoogste punt van project De Korboot gevierd. Onder de aanwezigen waren eveneens de architect en de constructeur van dit mooie project.

Stebru heeft met haar onderaannemers de vaart er goed in zitten: het project verloopt geheel volgens planning en als het ritme van Stebru en haar onderaannemers onverstoord verder gaat, is het de verwachting dat het project in het 1e kwartaal van 2024 wordt opgeleverd.

Na de heerlijke versnaperingen heeft er, met inachtneming van de veiligheidsmaatregelen, nog een korte rondleiding op de bouwlocatie plaatsgevonden. De faseringen van de verschillende bouwfasen waarin het project zich bevindt, waren tijdens deze rondgang goed zichtbaar. Er wordt dan ook met veel belangstelling uitgekeken naar de oplevering van dit prachtige project.

Klik hier voor meer informatie over het gehele project.