Start verkoop De Nieuwe Loet Bakkum september 2017

Landgoed Duin en Bosch in Bakkum. Een locatie die oogt als een filmset, een passend decor voor een Engels kostuumdrama. Wonen in een park met zonovergoten terrassen en gazonstroken tussen een monumentaal gebouw met herenhuizen, appartementen en vrijstaande villa’s. En dit alles op enkele minuten van het strand.
 

In het voormalige paviljoensgebouw worden de 12 herenhuizen en 5 appartementen gerealiseerd. Vrijwel alle woningen hebben een eigen indeling. Een unicum van deze woningen is de hoogte van de ruimtes: soms wel 4,5 meter. De zonligging van de terrassen en aangrenzende tuinen is uitstekend. Voor het plan is een samenwerking met Piet Boon Studio uit Oostzaan aangegaan. Zij hebben voor enkele woningen een verrassend en stijlvol interieurontwerp gemaakt.

12 Herenhuizen vanaf circa 158 tot 284 m2 
Koopsommen vanaf € 599.850,- v.o.n.

5 Appartementen vanaf circa 112 tot 190 m2
Koopsommen vanaf € 524.850,- v.o.n

5 Vrijstaande villa’s vanaf circa 214 tot 228 m2
Koopsommen vanaf € 899.850,- v.o.n

Alle woningen beschikken over parkeerruimte in de ondergrondse parkeergarage. Zo blijft de groene buitenruimte ook daadwerkelijk groen en blijft de historische sfeer onaangetast.

Start verkoop De Nieuwe Loet: september 2017. Geïnteresseerden die zich hebben ingeschreven, worden tijdig geinformeerd over de definitieve start verkoop (datum en tijdstip).

Meer informatie: www.denieuweloet.nl