Vacature Junior Projectmanager

Update mei 2017: deze vacature is reeds opgevuld, er kan niet meer worden gereageerd.


Ben jij die vastgoed professional die het nét even anders aanpakt dan de rest? Dan zijn wij op zoek naar jou!

NU Projectontwikkeling BV realiseert als project- en gebiedsontwikkelaar woningen, leefomgevingen & commercieel vastgoed. Ons bedrijf beschikt over uitgebreide kennis en ruime ervaring op het gebied van concept-, project- en gebiedsontwikkeling. De kernactiviteiten zijn gericht op ontwikkeling en verkoop van woningen en commercieel vastgoed in de Randstad.
 
Wij zijn op zoek naar een

Junior Projectmanager (M/V)
32-40 uur per week
 

Als Junior Projectmanager participeer je in een team van mensen dat bezig is met de ontwikkeling van een nieuwbouw- of transformatieproject. Je hebt al wat jaren ervaring opgedaan in de woningbouw en je kunt veel verantwoordelijkheid aan. Je communiceert helder, weet teamleden te motiveren en je kunt verschillende belangen goed afwegen. Je bent technisch goed onderlegd en je bent in staat om te sparren met architecten, constructeurs, adviseurs, gemeenten en aannemers. Mogelijkheden creëren waar anderen afhaken. Je bent een goede onderhandelaar die op integere- en ondernemende wijze samen met ons het bedrijf verder gaat uitbouwen.
 
Functie-eisen:
– HBO/WO afgeronde studie Bouwtechnische Bedrijfskunde/Bouwkunde/Vastgoed
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
– Ervaring met projectontwikkeling van woningen
– In bezit van rijbewijs B
 
Aanbod:
Functie met een hoge mate van verantwoordelijkheid in een dynamisch bedrijf met een prettige- en informele werksfeer. De arbeidsvoorwaarden zijn interessant voor de juiste kandidaat.

Reactie:
Een motivatiebrief met CV kan gezonden worden naar:
 
NU Projectontwikkeling
t.a.v. Barbara Willemsen, afd. Personeelszaken
E-mail: barbara.willemsen@nuprojectontwikkeling.nl