Start verkoop De Nieuwe Loet Bakkum 16 september

Met gepaste trots kunnen we melden dat de reeds aangekondigde start verkoop van De Nieuwe Loet in Bakkum zaterdag 16 september a.s. plaats zal vinden. Villa’s, herenhuizen en appartementen op landgoed Duin en Bosch: wonen op een eigen landgoed van circa 2 hectare dat deel uitmaakt van dit gebied.

In het monumentale paviljoensgebouw worden de 12 herenhuizen en 5 appartementen gerealiseerd. Vrijwel alle woningen hebben een unieke indeling en hebben een bijzondere plafondhoogte, soms wel 4,5 meter! De zonligging van de terrassen en aangrenzende tuinen is uitstekend.

Aanbod
12 Herenhuizen vanaf circa 163 tot 286 m2  
Koopsommen vanaf € 615.000,- v.o.n.*

Er zijn appartementen waarbij alle ruimtes op één verdieping zijn te vinden. Andere beschikken over twee woonlagen en hebben een inpandige trap. Alle appartementen beschikken over een buitenruimte in de vorm van een tuin, terras of loggia.
5 Appartementen vanaf circa 112 tot 187 m2
Koopsommen vanaf € 565.00,- v.o.n.*

De vrijstaande villa’s hebben vier slaapkamers en nog extra ruimtes, plus een badkamer. De villa’s hebben rondom een tuin met bordessen. Deze buitenruimte grenst deels aan de ‘middenstraat’ en biedt deels vrij uitzicht aan de andere zijde naar het park.
5 Vrijstaande villa’s vanaf circa 217 tot 236 m2
Koopsommen vanaf € 929.000,- v.o.n.*

Alle woningen beschikken over een grote parkeerbox voor 2 auto’s in de ondergrondse parkeergarage. Zo blijft het prachtige eigen park in stand en de historische sfeer onaangetast.

*Genoemde prijzen zijn vanaf prijzen exclusief parkeerboxen.  


Start verkoop
Op zaterdag 16 september bent u van 10.30 tot 13.00 uur van harte uitgenodigd voor de start verkooppresentatie bij Restaurant De Oude Keuken, Oude Parklaan 117 te Castricum.
De verkopende makelaars, ontwikkelaar en andere adviseurs zijn dan aanwezig voor al uw vragen en u kunt hier uw persoonlijke verkoopbrochure in ontvangst nemen. 
Het inschrijven voor een van de woningen start ook op 16 september.

U kunt zich als geïnteresseerde voor het project aanmelden via het interesseformulier, u ontvangt dan per email onze nieuwsbrieven. Vul hier het interesseformulier in.

Verkoopinformatie
Hopman Makelaars, Castricum Tel. 0251 – 65 77 00
nieuwbouw@hopmanmakelaars.nl
 
www.denieuweloet.nl