Eerste bouwdeel Pegasus opgeleverd

Vandaag is het eerste bouwdeel van project Pegasus opgeleverd aan haar eindgebruiker Staedion. NU Projectontwikkeling realiseert hier 300 sociale huurwoningen, diverse kleinschalige bedrijfsruimten en een kantoorverdieping.

Het project bestaat uit twee markante torens met aantrekkelijke daktuinen waar de bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Alle woningen hebben een groot balkon gekregen. Het project is een van de eerste ontwikkelingen in de Binckhorst dat wordt opgeleverd. De eerste bewoners kunnen vanaf deze zomer hun intrek nemen in hun nieuwe betaalbare woning. De tweede toren en de bedrijfsruimten zullen na de zomervakantie worden opgeleverd.

Stebru – aannemer van dit mooie project – en NU werken al langer met elkaar samen. Ook dit keer is het opleveringsniveau en de bouwkwaliteit weer van hoog niveau.

De samenwerking tussen Staedion, NU en Stebru is zo goed bevallen, dat partijen hebben besloten om hun samenwerking te intensiveren. Samen denken zij meer betaalbare woningen voor de stad Den Haag te kunnen realiseren. 

Dre Boidin (Directeur Vastgoed Staedion) ontvangt uit handen van Albert-Jan Moerman (Directeur Bouw Stebru) de sleutel van de eerste woningen.