Oplevering Caland Dock (fase 1)

Maandag 30 maart 2020 heeft aannemer Stebru Bouw drie van de vijf gebouwen van het project Caland Dock opgeleverd aan de belegger. De resterende twee gebouwen worden deze zomer opgeleverd.

Caland Dock is het grootste nieuwbouwproject in de wijk Laakhaven West in Den Haag met 550 huurwoningen, drie parkeergarages, fietsenbergingen en 1.125 m² bedrijfsruimte (inclusief horeca). In totaal heeft NU Projectontwikkeling inmiddels 1.161 woningen ontwikkeld en laten bouwen in dit gebied.

De duurzame gebouwen, variërend van 9 tot 12 verdiepingen, lopen trapsgewijs af richting het water van de Laak. Het groen op de vele dakterrassen en in de gemeenschappelijke daktuinen, geeft Caland Dock een vriendelijke uitstraling. De gestoffeerde 1-, 2-, 3- en 4-kamerwoningen zijn luxe afgewerkt met moderne keukens, badkamers en verwarmde pvc vloeren. Stebru Bouw heeft een bijzondere prestatie geleverd door het enorme volume in 22 maanden te bouwen. Kampman Architecten, ingenieursbureau TWP en NU Projectontwikkeling zijn bijzonder trots op het prachtige resultaat.

De verhuur van de woningen en bedrijfsruimten is inmiddels gestart, meer informatie is te vinden op www.calanddock.nl