Groot succes presale nieuwbouwproject Weidelaan Zoeterwoude

De Presale voor het nieuwbouwproject Weidelaan in Zoeterwoude is zeer succesvol verlopen: maar liefst 90% van de woningen is gereserveerd!

Aan de Weidelaan worden straks 18 energieneutrale woningen gerealiseerd. Veel geïnteresseerden maakten gebruik van de mogelijkheid om tijdens de Presale in te schrijven op één of meer bouwnummers. Inmiddels zijn reserveringsovereenkomsten getekend voor alle twee-onder-één-kap villa’s en zijn nog slechts 2 vrijstaande villa’s beschikbaar in het project. Medio april start de verkoop van project Weidelaan en kan er ingeschreven worden op de resterende bouwnummers.

De Weidelaan, centraal gelegen in Zoeterwoude-Dorp, is een duurzaam, kleinschalig project met een divers woningaanbod. Met een unieke combinatie van levendige landschapselementen biedt Weidelaan een variatie van vrijstaande en twee-onder-één-kap villa’s die direct in het oog springen. Duurzame woningen met laag uitlopende kappen afwisselend voorzien van riet of pannendaken, die zodanig flexibel zijn ontworpen, dat ze naar bijna elke woonwens kunnen worden ingericht. Een plek waar kinderen spelen op straat en bewoners samenkomen langs het decor van Hollandse luchten. Waar de natuur altijd dichtbij is en het bruisende stadsleven gemakkelijk kan worden opgezocht.

Heb je interesse in project Weidelaan? Je leest alles over dit energiezuinige aanbod op een unieke locatie op www.weidelaan.nl. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met een van de projectmakelaars; Alpina Makelaardij of Rijnstaete Makelaardij.