Voorverkoop CottagePark gestart

De voorverkoop van ons prachtige project CottagePark te Waddinxveen is gestart. Het project omvat 11 eengezinswoningen, 21 herenhuizen, 12 twee-onder-een-kapwoningen, 4 vrijstaande woningen en 12 koopappartementen. Ook worden er 24 sociale en middenhuur appartementen gerealiseerd. Het project is een gezamenlijke ontwikkeling van NU Projectontwikkeling en Kroon & de Koning.

Het plan is ruim en groen opgezet en de besloten ligging is heel plezierig: aan de Tweede Bloksweg, tussen de nieuwe wijk Park Triangel en het centrum van Waddinxveen. Het project is door architect Roggeveen & Piso architecten ontworpen naar de 16de-eeuwse Engelse tudorstijl, met tuitgevels, dakkapellen, vakwerkspanten en uiteraard de markante schoorstenen. Er is bijna geen huis hetzelfde en toch straalt CottagePark eenheid en rust uit, door dezelfde details en steenkleuren steeds op een andere manier toe te passen. 

Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.cottagepark.nl.  Hier vindt u alle relevante informatie over de woningen en de voorverkoop. Met de woningzoeker navigeert u eenvoudig op bouwnummerniveau door het project. Indien u een persoonlijk account aanmaakt, kunt u bovendien uw favoriete woningen kenbaar maken. Wij houden u dan als eerste op de hoogte van de voor u relevante ontwikkelingen rondom CottagePark.