Vacature Projectmanager

Ben jij die vastgoed professional die het nét even anders aanpakt dan de rest? Dan zijn wij op zoek naar jou!

NU Projectontwikkeling BV realiseert als project- en gebiedsontwikkelaar woningen, leefomgevingen & commercieel vastgoed. Ons bedrijf beschikt over uitgebreide kennis en ruime ervaring op het gebied van concept-, project- en gebiedsontwikkeling. De kernactiviteiten zijn gericht op ontwikkeling en verkoop van woningen en commercieel vastgoed in de Randstad.

Wij zijn op zoek naar een
Projectmanager (M/V)
32-40 uur per week 
Als projectmanager stuur je een team van mensen aan dat bezig is met de ontwikkeling van een nieuwbouw- of transformatieproject. Je hebt ruime ervaring en je kunt veel verantwoordelijkheid aan. Je communiceert helder, weet teamleden te motiveren en je kunt verschillende belangen goed afwegen. Je bent technisch goed onderlegd en je bent in staat om te sparren met architecten, constructeurs, adviseurs, gemeenten en aannemers. Je bent in staat om met concept- en planontwikkeling doelgroepen te bereiken en aan te spreken. Mogelijkheden creëren waar anderen afhaken. Je bent een goede onderhandelaar die op integere en ondernemende wijze samen met ons het bedrijf verder gaat uitbouwen.

Functie-eisen:
– HBO/WO afgeronde studie Bouwtechnische Bedrijfskunde/Bouwkunde/Vastgoed
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
– Ruime ervaring met projectontwikkeling
– In bezit van rijbewijs B

Aanbod:
Functie met een hoge mate van verantwoordelijkheid in een dynamisch bedrijf met een prettige- en informele werksfeer. De arbeidsvoorwaarden zijn interessant voor de juiste kandidaat.

Reactie:
Een motivatiebrief met CV kan gezonden worden naar:

NU Projectontwikkeling
t.a.v. Barbara Willemsen, afd. Personeelszaken
1e Van der Kunstraat 286
2521 AV Den Haag
E-mail: barbara.willemsen@nuprojectontwikkeling.nl  

Informatie:
Voor meer informatie over de functie kan contact opgenomen worden met Raymond Rijnaars, raymond.rijnaars@nuprojectontwikkeling.nl.