In het kort

Programma
Ca. 600 wooneenheden
Ca. 4.400 m² aan voorzieningen, commercieel en bedrijvigheid
Ca. 200 parkeerplaatsen

NU
Ontwikkeling & verkoop

Partners
Kampman Architecten
Flux Landscape Architecture

Status project
Dit project is overgedragen aan VanWonen


UrbanParks


Welkom in het Havenkwartier in Rijswijk! Dit gebied wordt dé nieuwe hotspot van de regio Haaglanden. Op nog geen 15 minuten afstand van de Haagse binnenstad (sneltram 17 stopt voor de deur) en nabij station Rijswijk en winkelcentrum In de Boogaard, verandert het voormalige bedrijventerrein Plaspoelpolder (of Havenkwartier) in een moderne, creatieve en aantrekkelijke nieuwe stadswijk met nautische kwaliteiten. Hier kan men straks wonen, werken en recreëren in een hippe omgeving met alle voorzieningen zoals gezellige horeca, een sportschool en een buurtsuper binnen handbereik.

NU Projectontwikkeling ontwikkelt hier UrbanParks: 5 bijzondere en groene woon- en werkgebouwen. Hier woon je straks heerlijk in een comfortabel duurzaam appartement met privé buitenruimte. Maar je woont er zeker niet alleen: UrbanParks biedt alle mogelijkheden om buren te ontmoeten en ervaringen te delen. In de gebouwen zelf komen ook aantrekkelijke voorzieningen, zoals een winkel voor de dagelijkse boodschappen, leuke horeca en zelfs een “washbar”.

Daarnaast is hier straks volop ruimte voor interessante ‘startup’ en creatieve (tech)bedrijfjes en leuke werkplekken met goede voorzieningen. Hier ontmoeten en inspireren jonge ondernemers elkaar.

De stoere en robuuste gebouwen worden straks verbonden door aantrekkelijke collectieve parkjes en daktuinen. Zelf groente verbouwen is zelfs mogelijk in de stadstuin! Uiteraard staat er een handig en duurzaam mobiliteitsconcept met deelauto’s en -scooters tot de beschikking van de bewoners.