Persbericht: Hoogste punt Waldo Tower bereikt

In het gebied Laakhaven West in Den Haag realiseert NU Projectontwikkeling het omvangrijke vastgoedproject “Waldo City”. Binnen het project is Waldo Tower met recht een “landmark” te noemen. De 23 etages tellende toren heeft het hoogste punt bereikt op 70 meter.

Waldo Tower is het hoogste gebouw in Laakhaven West met 320 studio’s ten behoeve van de verhuur. In de plint zal horeca met een groot terras worden gevestigd. Op de 5e etage bevindt zich een groot gezamenlijk dakterras voor alle bewoners. Het gebouw staat direct aan de rivier de Laak en vlakbij de jachthaven die zal worden gerealiseerd in de voormalige Petroleumhaven. De woningen hebben een fenomenaal uitzicht over de stad. De bouw van Waldo Tower wordt uitgevoerd door Stebru Bouw.

Waldo Tower maakt onderdeel uit van Waldo City, de ontwikkeling van diverse verschillende complexen met luxe, kleine appartementen op basis van het woonconcept “The Waldo – living at #yourselfie”. In de eerste fase worden 5 gebouwen opgeleverd met 500 studio’s, een parkeergarage en BOG.

Het Waldo concept is inmiddels doorontwikkeld naar 2- en 3-kamerappartementen (Waldo XL) en appartementen die volledig flexibel zijn qua grootte, uitvoering en indeling naar wens van de koper (Waldo Flex). In de tweede fase van de ontwikkeling van Waldo City, zullen in Laakhaven West voornamelijk Waldo XL appartementen worden gebouwd. De ontwikkeling van deze fase is op dit moment in volle gang.

NU Projectontwikkeling BV realiseert als project- en gebiedsontwikkelaar woningen, leefomgevingen & commercieel vastgoed. De kernactiviteiten zijn gericht op ontwikkeling en verkoop van woningen en commercieel vastgoed in de Randstad. Naast nieuwbouw houdt NU Projectontwikkeling zich ook bezig met de transformatie van kantoren naar woningen, renovatie en vastgoedbeleggingen.