Meet & Greet Rieteilanden Naaldwijk 7 december 2023

Op de sfeervolle locatie Bij5 was de Meet & Greet voor het nieuwbouwproject Rieteilanden in de wijk Hoogeland in Naaldwijk. In grote getalen zijn belangstellenden langsgekomen om nader kennis te maken met het woningaanbod in Rieteilanden. Het team van NU Projectontwikkeling, ZVA Architecten en Olsthoorn makelaars namen de aanwezigen mee in het toekomstige aanbod van 43 energie neutrale twee-onder-een kap woningen en vrijstaande villa’s op twee autoluwe eilanden.

Vooruitlopend op de start verkoop volgend jaar, konden belangstellenden tijdens de avond aan de hand van informatie-panelen nader kennis maken met het woningaanbod van deze bijzondere ontwikkeling. Moderne woningen, centraal gelegen in een fijne woonlocatie in het mooie Westland; dicht bij winkels, het strand, parken, sportverenigingen, scholen en steden als Den Haag en Rotterdam.

Duurzame ontwikkeling
Alle woningen worden energieneutraal. Dit betekent dat het (theoretisch) energiegebruik van de installaties in de woningen zelf opgewekt worden. Elke woning krijgt een individuele warmtepomp met bodemlussen en vloerverwarming op alle verdiepingen. En afhankelijk van de oriëntatie van de woning worden PV-panelen op het dak geplaatst.

“Het plan voldoet uitstekend aan de woningbouwopgave van deze tijd met een gezonde woonomgeving, hoge duurzaamheidsambities, klimaatadaptatie en de energietransitie, waarbij toekomstige bewoners in de nieuwe leefomgeving het uitgangspunt zijn geweest”, benadrukt Michel Zaadhof, directeur van NU Projectontwikkeling.”

Planning
Naar verwachting gaat de eerste fase van het plan in de eerste helft van 2024 in verkoop. Zodra er voldoende woningen zijn verkocht, kan de realisatie gestart worden. Als de verkoop van fase 1 voldoende is gevorderd, zal fase 2 in verkoop gaan. Een ruwe schatting is dat de bouw per fase circa 1,5 jaar duurt.

Bezoek de projectwebsite www.rieteilanden.nl voor meer informatie en het aanmelden voor de nieuwsbrief.