Binnen twee uur tijd 41 nieuwbouwappartementen gereserveerd!

Afgelopen zaterdag startte in de Haagse Toren de inschrijving voor het nieuwbouwproject The Waldo, living at #yourselfie. Alle 41 beschikbare appartementen zijn binnen 2 uur door potentiële kopers gereserveerd!

“Dit is een enorm succes dat lijkt op de situatie van voor de crisis”, aldus verkoopmanager Mireille Intres van NU Projectontwikkeling uit Den Haag. “Het blijkt dat een uniek concept als The Waldo in deze kritische markt heel veel interesse creëert. Wij zijn in ieder geval zeer blij verrast!”

Het concept The Waldo betreft kleine zelfstandige koopstudio’s vanaf 59.900 euro VON die volledig worden uitgerust met Frans balkon, een luxe keuken met inbouwapparatuur, een badkamer met douche en toilet en gemeenschappelijke faciliteiten als wifi, een fietsenberging en een groot dakterras.

Mireille Intres: “Een complete studio tegen een lage koopsom, lage netto hypotheeklasten vanaf 198 euro en een gunstig rendement uit verhuur zijn onze belangrijkste speerpunten in de marketingcampagne geweest. Via online media als Facebook, Pinterest en LinkedIn zijn we erin geslaagd om de doelgroepen starter, student en particuliere belegger te bereiken.”

“Eind dit jaar zal worden gestart met de bouw van dit appartementencomplex in Laakhaven West in Den Haag. Dit centraal gelegen gebied wordt in de aankomende jaren volledig herontwikkeld naar een moderne gezellige wijk met een gevarieerd woningaanbod en veel groen. De kans is groot dat het niet bij dit eerste gebouw gaat blijven.”

Meer informatie is te vinden via de website www.thewaldo.nl.