​Appartementen Duyndoorn opgeleverd

Waar twee jaar geleden nog het leegstaande vervallen NEBO ziekenhuis stond, is inmiddels een prachtig woongebouw herrezen. Bij de start van de ontwikkeling van de villa-appartementen Duyndoorn, werd niet voor niets al gesproken over de misschien wel beste ontdekking van het jaar in Den Haag.

Een unieke plek aan de Scheveningseweg achter de statige (gerenoveerde) zorgvilla De Regentes en omgeven door een duinlandschap met bomen waardoor een oase van groen en rust is ontstaan. Die rust wordt gewaarborgd door een ondergrondse parkeergarage. Het levendige Statenkwartier is om de hoek en binnen tien minuten wandelen bevindt men zich op de fraaie nieuwe boulevard van Scheveningen.

Duyndoorn is modern vormgegeven met appartementen variërend in oppervlakte van 115 m² tot 180 m². Elk appartement heeft een zeer ruim terras of balkon, vanwaar de bewoners kunnen genieten van het bijzondere landschap. Aannemersbedrijf Schouten heeft een niet alledaagse klus tot een goed einde gebracht: alle 22 appartementen en de ondergrondse parkeergarage zijn in september opgeleverd. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de inrichting van de buitenruimte.

Het gebouw maakt de hoge verwachtingen dan ook waar en de bewoners hebben met veel plezier hun nieuwe woning betrokken. Op 14 november 2018 heeft wethouder Boudewijn Revis het gebouw feestelijk geopend.