Contact

ROUTE

NU Projectontwikkeling is als echt Haags bedrijf gevestigd in de Wegastraat op de Binckhorst op de 22e etage van 1 van de twee de Pegasus torens.

Als u met de auto komt, kunt u in de buurt aan de straat gratis parkeren of gebruik maken van 1 van de bezoekers parkeerplekken in de parkeergarage (inrit Wegastraat 66). Let op: in de parkeergarage geldt betaald parkeren.

Bij het inrijden in de parkeergarage wordt het kenteken geregistreerd en gaat het rechter hek open. Bovenaan de hellingbaan in de parkeergarage gaat u linksaf en volgt u de bordjes ‘Bezoekers’ voor de bezoekers parkeerplekken.

Voor de voetgangersuitgang volgt u de borden ‘Uitgang bezoekers’, welke uitkomt in de Orionstraat. Vervolgens loopt u rechts om het pand heen naar de ingang van ons kantoor op Wegastraat 70 en meldt u zich via de intercom, zodat wij de lift naar de 22e verdieping kunnen vrijgeven.

Bij vertrek loopt u linksaf om het pand heen en neemt u de ingang naar de parkeergarage ter hoogte van Orionstraat 13. De toegangsdeur naar de parkeergarage is te openen door uw kenteken in te toetsen. Vlak voor het uitrijden kunnen de parkeerkosten bij de paal in het midden links bovenaan de hellingbaan per pin betaald worden. Wacht met naar beneden rijden tot het hek open gaat.

NU Projectontwikkeling:
Wegastraat 70 
2516 AP Den Haag

contact@nuprojectontwikkeling.nl 
T: 070-30 50 085

 

CONTACT

CONTACTformulier

WIJ KOMEN GRAAG MET U IN CONTACT

Wij zijn dagelijks tussen 9.00 uur en 17.30 uur telefonisch bereikbaar op 070 305 0085. U kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier.

Stuur ons een BERICHT