Start verkoop Stadhoudersplantsoen

Zaterdag 26 november start de verkoop van het project Stadhoudersplantsoen.

28 appartementen en penthouses op een geweldige locatie. Met alle mogelijkheden om uw eigen appartement in te delen en af te werken vanuit uw persoonlijke woonwensen. Welkom in Stadhoudersplantsoen. Het nieuwe appartementenproject op de grens van de wijken Zorgvliet en Statenkwartier.


Het Stadhoudersplantsoen is één van de mooiste woonlocaties in Den Haag. Gelegen in de rustige ambassadewijk, met uitzicht richting het Statenkwartier en het Gemeentemuseum. Pal naast Park Sorghvliet en het Catshuis. Via het Vredespaleis bent u zo in het centrum van Den Haag. Deze locatie nodigt uit tot wandelingen door een buurt met groen en historie. Van een verkwikkende wandeling langs het strand. Tot rustig genieten op uw riante balkon. Omringd door het beste wat de residentie te bieden heeft.

Bent u erbij tijdens de start verkoop?

U kunt u inschrijven op de projectwebsite stadhoudersplantsoen.nl, u wordt dan verder geïnformeerd over deze aanstaande start verkoop.
Tijdens deze start verkoop is de uitvoerige verkoopdocumentatie, de prijslijst en het inschrijfformulier voor het project Stadhoudersplantoen beschikbaar.

Stadhoudersplantsoen is een gezamenlijk project van Gemini Development en NU Projectontwikkeling.