Start verkoop garageboxen Reinkenstraat Den Haag

Vanaf vandaag in verkoop: 55 garageboxen in de Reinkenstraat in de gewilde wijk Duinoord nabij het centrum van Den Haag. De prijzen variëren van €23.500,- k.k. (circa 9m²) tot €99.500 k.k. (circa 49m²) per box. Er zijn enkele parkeerplaatsen op het binnenterrein te koop à € 27.500,- k.k. per stuk.

De verkoop van de boxen biedt toekomstige eigenaren een eigen garagebox in eigendom op eigen grond, vlakbij het centrum van Den Haag en dichtbij voorzieningen. De boxen hebben aantrekkelijke koopsommen, zijn van goede kwaliteit en zijn onderhoudsarm. Daarnaast zijn de boxen waardevast met een reële kans op waardestijging in de toekomst. Tevens zijn ze vrij verhandelbaar zonder looptijd of beperking en bieden ze een prima verhuurbaarheid voor een zeer ruime doelgroep. Hierdoor zijn de boxen ook zeer geschikt als belegging. Voor meer informatie hierover, zie www.garageparkreinkenstraat.nl/de-ideale-belegging.

De 55 garageboxen, alle gelegen op een afgesloten binnenterrein met camerabewaking, zijn voorzien van stroom en zijn 24/7 toegankelijk door middel van een eigen keytag of persoonlijke inbelfunctie. Alle garagedeuren zijn elektrisch te bedienen. Doordat het terrein wordt omgeven door woningen, is er een grote mate van sociale controle. 

Het onderhoud wordt geregeld door de VvE (Vereniging van Eigenaren). Er is volledige vrijheid om het verhuurbeheer eenvoudig zelf te doen of uit te besteden.

Voor meer informatie, plattegronden en een impressie, zie www.garageparkreinkenstraat.nl. 

De verkoop van de garageboxen is in handen van Plink Garantiemakelaars: 
Frederik Hendriklaan 59 
2582 BT Den Haag 
070-3551100 
info@plink.nl
www.plink.nl