Start bouw nieuwbouwproject CottagePark

Dinsdag 20 juli is Kroon & de Koning gestart met de bouw van het nieuwbouwproject CottagePark in Waddinxveen. Het project is een gezamenlijke ontwikkeling van NU Projectontwikkeling en Kroon & de Koning Ontwikkeling en bestaat uit 48 koopwoningen en 12 koopappartementen. Alle woningen zijn al enige tijd geleden verkocht. Daarnaast worden er in dit project 24 huurappartementen gerealiseerd.

In CottagePark komt een grote verscheidenheid aan woningtypes. Eengezinswoningen, Herenhuizen, Twee-onder-een-kapvilla’s, Vrijstaande Villa’s, Appartementen en een Penthouse. Het project kenmerkt zich door een ruime, groene opzet en de markante architectuur in Tudorstijl, ontworpen door Roggeveen & Piso architecten. Door dezelfde details en steenkleuren steeds op een andere manier toe te passen, ontstaat er een eenheid in verscheidenheid. De woningen en het appartementengebouw worden zeer energiezuinig opgeleverd.

De Pater Makelaardij uit Waddinxveen en Olsthoorn Makelaars uit Den Haag hebben de verkoop van de woningen verzorgd. De start van de verhuur van de huurappartementen zal in de 1e helft van 2022 plaatsvinden.

Op www.cottagepark.nl is meer informatie te vinden over het project. Voor vragen: info@cottagepark.nl