Start bouw De Nieuwe Loet

Goed nieuws! De bouw van De Nieuwe Loet is gestart. Dat betekent dat uitgekeken wordt naar een verwachte oplevering van het project eind van 2019. Aannemer Heembouw Wonen heeft het bouwterrein ingericht, er is begonnen met het bouwrijp maken van de percelen en delen van het paviljoen worden gesloopt.

De Nieuwe Loet ligt in het landgoed Duin & Bosch, dat onderdeel uitmaakt van het uitgestrekte duingebied bij Castricum (aan Zee), dat grenst aan het Noord-Hollandse Duinreservaat. Hier ervaar je rust en ruimte met de gemakken en gezelligheid van Castricum dichtbij.

Het monumentale Paviljoen II Mannen bestaat in totaal uit 12 herenhuizen en 5 appartementen. Naast het Paviljoen worden 5 nieuw te bouwen vrijstaande villa’s gerealiseerd. De bouw van de 5 villa’s en de restauratie en modernisering van het paviljoengebouw vindt plaats in samenwerking met architectenbureau Braaksma & Roos.

Benieuwd of er nog een woning voor u beschikbaar is? Kijk op de website denieuweloet.nl voor het actuele aanbod of neem contact op met één van de makelaars.

Update: 16/10/2018
Inmiddels is de sloop voltooid en is Heembouw Wonen begonnen met het storten van de fundering van de woningen welke aan het Paviljoen worden gebouwd.