Waldo Tower

Omschrijving project
The Waldo is een nieuw woonconcept, inspelend op de nieuwe (effectieve) vraag vanuit de markt naar zelfstandige wooneenheden voor éénpersoonshuishoudens. Waldo City is de ontwikkeling van vijf appartementencomplexen in de wijk Laakhaven West in Den Haag. Zie www.waldocity.nl voor de oorspronkelijke projectinformatie.

Waldo City bestaat uit 5 appartementencomplexen, waarvan één complex is verkocht aan particulieren. De andere 4 appartementencomplexen zijn als belegging verkocht aan zowel institutionele als private investeerders door deze in te brengen in een vastgoedfonds met een CV structuur.

De woningen zijn compleet opgeleverd, inclusief keuken, badkamer en voorzieningen als een fietsenberging, (Frans) balkon, een gezamenlijk (dak)terras en parkeervoorzieningen voor auto’s in of nabij de gebouwen. De appartementen voldoen aan hoge eisen ten aanzien van isolatie (A++ energielabel).

Waldo Tower is een appartementencomplex van circa 13.000 m² BVO, bestaande uit een plint met ruimte voor voorzieningen met daarboven 22 verdiepingen met appartementen. Het kantoor van NU Projectontwikkeling bevindt zich op de bovenste etage.

Zie hieronder een versnelde timelapse van de bouw:Programma
• 12.000 m² BVO woningen
• 870 m² BVO COG
• Groot terras voor gemeenschappelijk gebruik (uitzicht op water/jachthaven)
• Afsluitbare gemeenschappelijke fietsenberging
• Er wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde WKO installatie

Onze rol
Ontwikkeling + Turn Key oplevering

Partners
Aannemer: Stebru Bouw
Architect: Kampman Architecten

Status project
Opgeleverd: december 2016
Verkocht aan belegger

Informatie
De verhuur wordt verzorgd door Duinzigt Wonen. Zie ook www.woneninthewaldo.nl voor meer informatie.