Garagepark Reinkenstraat

Omschrijving project
Garagepark Reinkenstraat is gelegen in de gewilde wijk Duinoord nabij het centrum van Den Haag. Garagepark Reinkenstraat telt in totaal 55 garageboxen.

De verkoop van de boxen biedt toekomstige eigenaren een eigen garagebox in eigendom op eigen grond, vlakbij het centrum van Den Haag en dichtbij voorzieningen. De boxen hebben aantrekkelijke koopsommen, zijn van goede kwaliteit en zijn onderhoudsarm. Daarnaast zijn de boxen waardevast met een reële kans op waardestijging in de toekomst. Tevens zijn ze vrij verhandelbaar zonder looptijd of beperking en bieden ze een prima verhuurbaarheid voor een zeer ruime doelgroep. Hierdoor zijn de boxen ook zeer geschikt als belegging.

De 55 garageboxen, alle gelegen op een afgesloten binnenterrein met camerabewaking, zijn voorzien van stroom en zijn 24/7 toegankelijk door middel van een eigen keytag of persoonlijke inbelfunctie. Alle garagedeuren zijn elektrisch te bedienen. Doordat het terrein wordt omgeven door woningen, is er een grote mate van sociale controle. Het onderhoud wordt geregeld door de VvE (Vereniging van Eigenaren). Er is volledige vrijheid om het verhuurbeheer eenvoudig zelf te doen of uit te besteden.

Programma
55 garageboxen van 9 tot 49 m²
 
Onze rol
Ontwikkeling

Partners
Architect: Studioschaeffer Architecten
Makelaar: Plink Makelaars

Status project
In verkoop, nog enkele boxen beschikbaar.

Informatie
Zie www.garageparkreinkenstraat.nl voor meer informatie over dit project.

Voor informatie met betrekking tot de verkoop kunt u contact opnemen met
Plink Makelaars: 070 – 355 1100
 
Bovenaanzicht Garagepark Reinkenstraat
Inkijk box Garagepark Reinkenstraat