IN HET KORT

Programma
22 appartementen van ruim 115 tot 180 m²
Ondergrondse parkeergarage, fietsenstalling

NU
Aankoop, Ontwikkeling, Verkoop

Partners
Architect StijnvandenBoogaard Architecture
Aannemer Schouten BV

Status project
100% verkocht
opgeleverd september 2018

Informatie
www.duyndoorn.nl

Duyndoorn

In september 2018 leverden wij het statige Duyndoorn op. Duyndoorn ligt verscholen achter de gerenoveerde villa aan de Scheveningseweg 106. Deze villa heeft zijn zorgfunctie behouden. Bewoners van Duyndoorn parkeren hun auto in de ondergrondse parkeergarage en nemen vervolgens binnendoor de lift of trap naar hun appartement of penthouse.

Het leven hier is goed met het levendige Statenkwartier om de hoek en de boulevard van Scheveningen op 10 minuten wandelafstand. Voor dat ultieme buitengevoel hoeven de bewoners hun luxe appartement echter niet te verlaten. Overal is zicht op het mooi aangelegde landschap rondom het gebouw.

De door StijnvandeBoogaard Architecture ontworpen appartementenvilla voegt zich door zijn elegantie en transparante karakter naadloos in het duinlandschap. Wij hebben de kwaliteit die je op deze plek mag verwachten tot in de kleinste details doorgevoerd, waardoor Duyndoorn ook over tientallen jaren nog zijn rijke uitstraling zal hebben en hetzelfde woongenot biedt. Dat de villa’s een waardevolle investering zijn, zagen ook de belangstellenden. Het project was in recordtijd verkocht.

De 18 villa-appartementen en 4 penthouses variëren in oppervlakte van 115 tot 180 m²! Elk appartement heeft een zeer ruim terras of balkon en voor iedereen is een privéparkeerbox in de ondergrondse garage beschikbaar. Duyndoorn biedt een aantrekkelijke mix van comfortabel wonen in een historische omgeving aan de groenste en één van de oudste wegen van Den Haag.

Resultaat (foto:Egbert de Boer)

We gebruiken cookies om het functioneren van onze website te verbeteren. De gegevens worden volledig anoniem verzameld. Klik hier voor meer informatie.