IN HET KORT

Programma
12 herenhuizen
5 appartementen
5 nieuwbouw villa’s

NU
Aankoop, Ontwikkeling, Verkoop

Partners
Architect Braaksma & Roos
Aannemer Heembouw Wonen BV

Status project
100% verkocht
Opgeleverd 1e kwartaal 2020

Informatie
www.denieuweloet.nl

Makelaars
Hopman Makelaars
0251 657 700
Broersma Nieuwbouw
020 305 9788

De Nieuwe Loet

In De Nieuwe Loet fuseren oud en nieuw. Het plan bestaat in totaal uit 12 herenhuizen en 5 appartementen in het historische Paviljoen II Mannen en 5 nieuwe vrijstaande villa’s. De Nieuwe Loet is gelegen op een landgoed in een bosachtige omgeving met prachtige bomen, rododendrons en mooie gazons. In deze groene setting prijken het monumentale paviljoen en de nieuwe vrijstaande villa’s. Een ontspannen plek om te wonen en veilig op te kunnen groeien.

Het monumentale paviljoensgebouw is gerestaureerd en gemoderniseerd naar ontwerp van Braaksma & Roos Architecten. Het gerenommeerde bureau dat haar sporen heeft verdiend als het gaat om restauratie van rijksmonumenten.

Aannemer Heembouw Wonen heeft de woningen in het eerste kwartaal van 2020 opgeleverd. Daarmee is het project succesvol afgerond en voldoet het aan de doelstelling om de sfeer van 1903 in ere te herstellen, waarbij de woningen voldoen aan de moderne eisen van comfort.

We gebruiken cookies om het functioneren van onze website te verbeteren. De gegevens worden volledig anoniem verzameld. Klik hier voor meer informatie.