IN HET KORT

Programma
11 Eengezinswoningen
21 Herenhuizen
12 Twee-onder-één-kapwoningen
4 Vrijstaande villa’s
12 koopappartementen
12 sociale huurappartementen
12 middeldure huurappartementen

NU
In samenwerking met ontwikkelpartner Kroon & De Koning
Aankoop, Ontwikkeling, Verkoop

Partners
Architect Roggeveen & Piso Architecten

Status project
Verkoop gestart

Informatie
www.cottagepark.nl

Makelaar
De Pater Makelaardij
0182 613 822

Olsthoorn Makelaars
070 308 46 56

Cottage Park

Stijlvol wonen in een landelijke, Engelse sfeer. Het plan is ruim, groen opgezet en de locatie is op loopafstand van winkelcentrum Gouweplein en Park Triangel in Waddinxveen gelegen. Dit eigen stukje Waddinxveen is een woonlocatie waar men eigenlijk alleen gericht komt. In deze intieme sfeer realiseren we een kleinschalig nieuwbouwplan met een dorps karakter. Veel groen, ruim opgezet en gemoedelijk. Bewoners creëren met elkaar een buurt waar je graag woont en elkaar kent. De auto is te gast. Kinderen hebben hier straks ook alle ruimte om onbezorgd buiten te spelen. 

Cottage Park biedt een breed aanbod van eengezinswoningen met een gbo vanaf 134m2 , herenhuizen met een gbo vanaf 161m2, twee-onder-één-kapwoningen met een gbo vanaf 172m2, vrijstaande villa’s met een gbo va. 200m2,  koopappartementen , 12 sociale en 12 middeldure huurappartementen.

We gebruiken cookies om het functioneren van onze website te verbeteren. De gegevens worden volledig anoniem verzameld. Klik hier voor meer informatie.