Over ons

 

NU Projectontwikkeling realiseert als project- en gebiedsontwikkelaar woningen, leefomgevingen & commercieel vastgoed.

Ons bedrijf beschikt over uitgebreide kennis en ruime ervaring op het gebied van concept-, project- en gebiedsontwikkeling; de kernactiviteiten zijn gericht op ontwikkeling en verkoop van woningen en commercieel vastgoed in de Randstad.

Als “merkenbouwers” zit conceptontwikkeling en marketing in ons bloed. Wij spelen, na gedegen marktonderzoek, maximaal in op de behoefte van de doelgroep. Geen loze kreten maar écht doelgroepgericht ontwikkelen! Wij zorgen ook dat het concept goed in de markt wordt gezet met de juiste mix van online- en offline marketing- en communicatiemiddelen. Dat is onze expertise!

Wij zijn een onafhankelijke risicodragende ontwikkelaar. Naast “eigen” projecten werken we ook graag samen in een partnership met andere ontwikkelaars of vastgoedeigenaren en kan onze projectrol variëren.

Doordat wij al jaren succesvol samenwerken, hebben wij een sterk netwerk opgebouwd van nationale- en internationale beleggers, zowel institutioneel als particulier. Hierdoor zijn wij in staat om in korte tijd projecten te financieren en/of te verkopen.

Wij staan voor betrouwbaarheid: wij doen wat we beloven. Met een gedreven team van professionals zijn we een waardevolle partner voor al onze relaties. Met ons netwerk van architecten, constructeurs, adviseurs en aannemers kunnen we voor iedere ontwikkeling het beste projectteam samenstellen. Door de korte lijnen binnen onze organisatie kunnen we snel beslissen. Dat in combinatie met de gedrevenheid zorgt voor optimale doorlooptijden.

Een goed voorbeeld van een project dat onze kernactiviteiten illustreert, is de ontwikkeling en bouw van 611 woningen, 16 bedrijfsunits, 1 kantoor, 7 winkels, 2 horecagelegenheden en een parkeergarage in Laakhaven West in Den Haag. Binnen dit project werd grotendeels ons eigen woonconcept “The Waldo” gerealiseerd (luxe, scherp geprijsde, centraal gelegen stadstudio’s). Na een uitgebreide campagne, hebben we het eerste appartementencomplex met 41 woningen binnen enkele uren verkocht in de vrije verkoop. Mede op basis van dit succes hebben wij de overige woningen en COG verkocht aan buitenlandse private beleggers. De FGH bank heeft het vreemd vermogen in dit project gefinancierd. NU Projectontwikkeling was initiator van het plan, heeft de grond aangekocht en heeft het project tot aan turn key oplevering ontwikkeld. En dat alles binnen een doorlooptijd van slechts 2,5 jaar sinds het ontstaan van het eerste idee! Zie ook de projectwebsite www.waldocity.nl en www.thewaldo.nl.

Naast nieuwbouw houdt NU Projectontwikkeling zich ook bezig met de transformatie van kantoren naar woningen en het herbestemmen van andere objecten naar woningen.

Binnen de dochtermaatschappij NU Vastgoedbeleggingen BV bouwen we aan een sterke beleggingsportefeuille met woningen en commercieel vastgoed in de Randstad.