Ouwehand Bouw en NU tekenen overeenkomst voor bouw Blue Nile, The Waldo en Waldo Neighbour

Op 23 juni jl. hebben Ouwehand Bouw Katwijk en NU Projectontwikkeling een overeenkomst getekend voor de bouw van 46 appartementen, 83 studio’s, 16 commerciële ruimten en 16 parkeerplaatsen in de wijk Laakhaven West te Den Haag.

Het appartementencomplex Blue Nile bestaat uit 46 koopappartementen verdeeld over 9 woonlagen met winkels in de plint en is de 2e fase van het project River Towers. De 1e fase van het project River Towers, het complex White Nile (66 appartementen, 11 woonlagen, winkels/kantoor in plint), is reeds verkocht aan een belegger ten behoeve van de verhuur.

De 83 studio’s en parkeerplaatsen zijn verdeeld over 2 gebouwen (Waldo First en Waldo Neighbour) en geschakeld middels een groot dakterras met in de plint bedrijfsruimten. Deze studio’s maken onderdeel uit van het project Waldo City (500 studio’s, horeca, kantoor en bedrijfsruimten, 109 parkeerplaatsen). De gebouwen zullen voor eind 2016 worden opgeleverd.

Voor meer informatie: www.nuprojectontwikkeling.nl / www.rivertowers.nl / www.bluenilebusiness.nl / www.thewaldo.nl / www.waldocity.nl

FOTO
VLNR: Kees Ouwehand (Ouwehand Bouw), Edwin Jansen (NU Projectontwikkeling), Raymond Rijnaars (NU Projectontwikkeling), Peter Ouwehand (Ouwehand Bouw), Ron van Rijn (NU Projectontwikkeling)