Ontwikkeling Treilerweg / Korbootstraat Scheveningen

Met “Het Boegbeeld op Scheveningen” is een start gemaakt met de vernieuwing op en rondom de Treilerdwarsweg in Scheveningen. Een gebied met oude en vaak verpauperde bedrijfspanden gaat plaats maken voor nieuwe bedrijfsruimten en appartementen. De bouw van “Het Boegbeeld op Scheveningen” is inmiddels gestart en er wordt gewerkt aan meer nieuwe ontwikkelingsplannen rondom de Treilerdwarsweg.

In het gebied gelegen tussen de Treilerweg 74-80a en de Korbootstraat 43 liggen ook oude bedrijfspanden. Voor de vernieuwing van dit gebied heeft NU Projectontwikkeling aan VanWilsumVanLoonArchitectuur & Stedenbouw gevraagd om een beginselaanvraag uit te werken. De ontwikkeling bestaat uit ca. 73 appartementen, een bedrijfsruimte en op eigen terrein gelegen parkeerplaatsen.

Onlangs heeft de gemeente Den Haag de beginseluitspraak gepubliceerd en de gemeente staat positief tegenover deze ontwikkeling! NU Projectontwikkeling wil de omgeving en de omwonenden graag mee laten denken over een aantal onderwerpen. Via www.projectinformatie-treilerweg.nl kan tot 26 oktober a.s. een reactie en/of idee gemeld worden.