In het kort

Programma
22 appartementen van ruim 115 tot 180 m²
Ondergrondse parkeergarage en fietsenstalling

NU
Aankoop, ontwikkeling, verkoop

Partners
StijnvandenBoogaard Architecture
Schouten Bouw

Status project
100% verkocht
Opgeleverd september 2018

Duyndoorn

Duyndoorn ligt verscholen achter de gerenoveerde villa aan de Scheveningseweg 106 in Den Haag. Deze villa, Huize De Regentes, heeft zijn zorgfunctie behouden.

De 18 villa-appartementen en 4 penthouses variëren in oppervlakte van maar liefst 115 tot 180 m² en elk appartement heeft een zeer ruim terras of balkon. De bewoners parkeren hun auto in hun privé parkeerbox in de ondergrondse parkeergarage en nemen vervolgens binnendoor de lift of trap naar hun appartement of penthouse. Duyndoorn biedt een aantrekkelijke mix van comfortabel wonen in een historische omgeving aan de groenste en een van de oudste wegen van Den Haag.

Het leven in Duyndoorn is goed met het levendige Statenkwartier om de hoek en de boulevard van Scheveningen op 10 minuten wandelafstand. Voor dat ultieme buitengevoel hoeven de bewoners hun luxe appartement echter niet te verlaten: overal is zicht op het mooi aangelegde landschap rondom het gebouw.

De door StijnvandeBoogaard Architecture ontworpen appartementenvilla voegt zich door zijn elegantie en transparante karakter naadloos in het duinlandschap. NU heeft de kwaliteit die je op deze plek mag verwachten tot in de kleinste details doorgevoerd, waardoor Duyndoorn ook over tientallen jaren nog zijn rijke uitstraling zal hebben en hetzelfde woongenot biedt. Dat de villa’s een waardevolle investering zijn, zagen ook de belangstellenden: het project was in een recordtijd verkocht.

In september 2018 leverden wij het statige complex op.

Resultaat (foto:Egbert de Boer)