71 appartementen Trompstraat Den Haag gereed in april

Binnen enkele weken wordt ons project aan de Trompstraat in het sfeervolle Zeeheldenkwartier in Den Haag opgeleverd door aannemer Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling, die daarmee een bijzondere prestatie heeft geleverd. Het verouderde kantoorpand heeft plaatsgemaakt voor een prachtig nieuw woongebouw met 71 luxe stadsappartementen, (overdekte) parkeerplaatsen, fietsenstallingen en een gezamenlijk dakterras.

Het ontwerp van Kampman Architecten omvat diverse innovaties, zoals een staalframe bouwsysteem en een gevelsysteem met minerale steenstrips. De maisonnettes hebben warmtepompen met een eigen bodembron en de appartementen zijn voorzien van infrarood vloerverwarming en eigen zonnepanelen.

Wij zijn trots dat na jarenlange ontwikkeling, sloop en nieuwbouw, een duurzaam gebouw is gerealiseerd in het centrum van Den Haag met een fantastische uitzicht over de stad vanaf de bovenste verdiepingen en het groene dakterras! 

De verhuur van de woningen zal worden verzorgd door Number XII, inschrijven kan via www.number12.nl of via telefoonnummer 070 205 11 92.